Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Καλό Πάσχα 2018



Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες φίλους και φίλες της «Πύλαρος»  καλό και χαρούμενο Πάσχα
Χριστός Ανέστη…
Πάντα μου αρέσει να γράφω, γράφω κάθε μέρα σε άλλες σελίδες Πιο κάτω δημοσιεύω σχόλια για τα γραπτά μου ένεκα της μεγάλης εβδομάδας και τις εορτές του Πάσχα.
Όχι δεν θέλω να κριθώ ότι είμαι εγωιστής, αλλά η γραφή είναι δώρο του Θεού και μένει αεδώ κάτω στην γη μας 
Γαβριήλ Παναγιωσούλης


Στην Εκκλησία Άγιος Γεράσιμος Νέα Υόρκη  των Βαϊων 
Tina Ballas
Tina Ballas Κυριε Παναγιοσουλη, χαρηκα πολυ που σας γνωρισα εχθες στον Αγιο! Το γραψιμο σας μου θυμιζει τον αγαπημενο μου Αλεξανδρο Παπαδιαμαντη, ο οποιος περιγραφει με τον ποιο γλαφυρο τροπο τους απλοικους ανθρωπους του νησιου του, ανθρωπους της γης,της θαλασσας και του μοχθου...Να συνεχισετε να γραφετε τις αναμησεις σας γιατι αποτελουν ντοκουμεντα..Σας ευχομαι καλη Ανασταση και χαρουμενο Πασχα με την οικογενεια σας! Με εκτιμηση, Τινα Μπαλλα, Throgs Neck, Bronx, NY.



Orestis Kappatos
Orestis KappatosOrestis and 1 other manage the membership, moderators, settings, and posts for Κομπόγιο ιστορίας Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Αγαπητέ γητευτή των γραμμάτων και των λέξεων Gabriel Panagiosoulis , να εκφράσουμε ευχαριστίες για τα καλά σου λόγια? Είναι πολύ λίγο. Να πούμε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας ? Είναι το ελάχιστο. Η χαρά μας μεγάλη, που γράφεις στην ομάδα. Πρέπει όμως να τονίσουμε είναι ότι αυτή η διαδικτυακή ομάδα, έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο (μια συμπάθεια και εκτίμηση που καθημερινά διευρύνετε) γιατί κάτι μοναδικό μας ενώνει ...και αυτό είναι η αγάπη για τα νησιά μας. Το «Κομπόγιο», συνεχίζει, αλλά ευκαιρίας δοθείσης να πούμε ότι υπάρχει και ο «Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Ιστορικός Σύλλογος Κεφαλονιάς & Ιθάκης Το Ριφόρτσο» ο οποίος θέλει να προσπαθήσει να επαναενεργοποιήσει δυνάμεις, ανθρώπους, φορείς που αγαπούν τα νησιά, που αγαπούν την ιστορία τους, που πιστεύουν ότι έχουμε να παρουσιάσουμε πολλά γεγονότα. Τα νησιά μας έχουν πλούσια πολιτιστική, κοινωνική, ναυτική, εκκλησιαστική, στρατιωτική, λαογραφική ιστορία. Ευχαριστούμε και εσένα, αλλά και όλα τα μέλη που στηρίζουν το «Κομπόγιο» και μας βοηθάτε στο " ταξίδι ιστορίας, λαογραφίας , πολιτισμού " .



Margarita Theotokatou
Margarita Theotokatou Ασύλληπτα όμορφο! Ταξίδι στο χρόνο.. Στην απλότητα
.στην ανθρωπιά!!! Γράφετε εξαιρετικά!





2 σχόλια:

Μαρία Κανελλάκη είπε...

Καλό Πάσχα να περάσετε Γαβρίλη!
Υγεία και ευημερία σ' όλη την οικογένεια!

pylaros είπε...

Καλό Πάσχα και σε εσάς κ. Μ. Κανελλάκη,
Χαρούμενη Ανάσταση,
Χριστός Ανέστη,
Πάντα με καλή Υγεία
Ευχαριστώ πολύ

Γαβριήλ