Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

H φύση φορά τα γιορτινά τηs



Όπως και η φύση φορά τα γιορτινά της να χαρεί για τον ερχομό της Άνοιξης, έτσι κι εμείς στις 22 Μαρτίου 2012 μια παλιά παρέα φίλων συναντηθήκαμε για ένα εβίβα στο καλωσόρισμα της Άνοιξης.

Τα διπλανά μας τραπέζια ήταν γεμάτα από νέους, ήταν οι Εύζωνοι που είχαν έρθει από την Ελλάδα να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.

Χαρήκαμε την συμβολική παρουσία της μητέρας πατρίδας δίπλα μας…

Γαβριήλ  Παναγιωσούλης
   

6 σχόλια:

Μαριάνθη είπε...

Χρόνια Πολλά!!! Πάντα να γιορτάζετε και να μας ομορφαίνετε!!

Ανώνυμος είπε...

"η φύση φορά τα γιορτινά της"

Ναι, Γαβρίλη, ακόμα και το Brooklyn Bridge και οι ουρανοξύστες άναψαν τα λαμπάκια τους, μιας κι αυτά έχουν για άνθη, και φωτοστόλισαν τα τσιμέντα και τα σίδερα του Manhattan.
Πεσιμισμός, θα μου πεις, αλλά και ο πεσιμισμός έχει και τη χάρη του, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.
Να'σαι καλά,
Νίκος

pylaros είπε...

Χρόνια πολλά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου αγαπητή μου Μαριάνθη,
Πραγματικά η Άνοιξη τα λουλούδια μας στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξιας.
Ελπίζω έτσι να είναι:

Ευχαριστώ

χαιρετισμούς

Γαβριήλ

pylaros είπε...

Γεια σου φίλε μου Νίκο, Caroline,

Αν και ζούμε σε μια τσιμεντόπολη εν τούτοις υπάρχουν χαραμάδες στον ουρανό όπου ξεχύνεται ένα φως αισιοδοξίας, προπαντός όταν καταρθώνουμε και συναντιώμαστε και ανταλλάσουμε απόψεις, γνώμες είναι μια απόδειξη ότι εξακολουθούμε να υπάρχουμε, σαν φίλοι με κοινά ενδιαφέροντα κι έναν κοινό τόπο γεννήσεως...

Ευχαριστώ

Χαιρετισμούς

Γαβριήλ

Μηθυμναίος είπε...

Σας χαίρομαι βρε παιδιά, έτσι ωραίους και ανοιξιάτικους (όπως το απαιτεί η εποχή που σα να μας ήλθε πρώιμα…) όλους μαζί να τιμάτε την Άνοιξη μαζί με την εθνική μας εορτή.

Υ.Γ. Υπέροχο το «σκηνικό» της φωτογραφίας! Και φυσικά να το στολίζουν οι παρόντες, ιδίως οι παρούσες με τα ανοιξιάτικα χρώματα. Η Βάνα, η Στέλλα και η άλλη κυρία πλαισιώνουν μια όμορφη παρέα!

Γεια σου Αντρέα!!!

pylaros είπε...

Πράγματι εκείνη η βραδυά ήταν ανοιξιάτικη, στον αέρα φυσούσε η 25 Μαρτίου με την παρουσία των ευζώνων και ενός καιρού γλυκόπιοτου ζεστού λες και ήταν ευλογημένος από του Θεού το χέρι...

Ευχαριστώ σε φίλε,

Χρόνια πολλά

Γαβριήλ