Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανθρώπινη Αδυναμία!

Όχι δεν ανακατεύομαι στην πολιτική, την θεωρώ ανάξια να χάνω την ώρα μου να ακούω υποσχέσεις, γραμμένες στον πάγο, έχει αποδειχθεί ότι  ο κάθε ένας ρήτορας για την πάρτη του φροντίζει,  αλλά  μερικές φορές ξεχειλίζει το ποτήρι οπότε εξανίσταμαι και φωνάζω.
Θα μου πείτε ανθρώπινη αδυναμία, ε! ναι το παραδέχομαι!

Γαβριήλ Παναγιωσούλης

6 σχόλια:

Μηθυμναίος είπε...

Τούτα τα τρωκτικά που μας κυβερνούν φίλε, ψάχνουν να φάνε ό,τι βρίσκουν κι ό,τι κατεβάσει το αρρωστημένο τους μυαλό…
Κι εγώ έχω αλλεργία με την πολιτική μα τούτο είναι αγανάκτηση…
Τι άλλο θα σκαρφιστούν, Θεέ μου!

Καλά τα λες!

pylaros είπε...

Είπα κι εγώ να μην το γράψω, μετά άλλαξα γνώμη, πράγματι είναι από την αγανάκτηση τώρα στα γεράματα, εν τέλει κοίταξα τα πόδια μου που στέκωμαι, νίκησε η κρύα λογική, δεν μένει πλέον τίποτε άλο, δεν έχω τη δύναμη να κάνω τίποτα, ούτε να δουλεύω, ούτε να κερδίζω χρήματα, μόνο να παρατηρώ,
οπότε αυτό κάνω

ευχαριστώ

χαιρετώ
Γαβριήλ

Dennis Kontarinis είπε...

Σέβομαι τις απόψεις και των δυό σας για την αποχή σας από την πολιτική. Όμως η θέση σας δεν είναι σωστή. Αν δεν συμμετέχουμε τους αφήνουμε ανενόχλητους. Και αυτό θέλουν. Όχι φίλοι μου. Να τους τσιγκλάτε όσο μπορείτε. Να καταλαβαίνουν ότι υπάρχοπυμε και κάποια στιγμή μπορεί να ξεσηκωθούμε.
Καληνύχτα.

Μηθυμναίος είπε...

Εννοώ να σχολιάζω πολιτικά, Ντένη, δεν έχω βγάλει ποτέ άκρη...
Γι' αυτό σωπαίνω. Πολιτικά θέματα, όπως και θρησκευτικά, μπορώ να πω ακόμη και ποδοσφαιρικά, υπάρχουν πολλές απόψεις και η λογική είναι εγωιστική...

Καλημέρα, καλημέρα!

pylaros είπε...

Καλημέρα αγαπητέ μου Ντένη,
Από ότι θυμάμαι όταν ήμουν μικρός τα της πολιτικής της Ελλάδος, αρχίζοντας από τον εμφύλιο, οι ίδιοι άνθρωποι όπου παρουσιαζόταν ιδεολόγοι μετά άλλαζαν παντιέρα κι εγώ που πίστευα σε αυτούς ήμουν το κορόϊδο.
Ακόμα κι εδώ σε τούτο το κράτος όπου ζούμε ΔΕΝ ανήκω σε κανένα κόμμα , αλλά διαβάζω τα προγράμματα του κάθε υποψηφίου και ότι μου αρέσει ψηφίζω. Ας μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα να ψηφίζουμε εδώ όπου μένουμε, άρα δεν έχουμε φωνή!
Ένα άλλο θέμα που δεν εγγίζω είναι τα ποδοσφαιρικά, ούτε ποτέ μου διαβάζω, αυτό το θέμα που αναλύω και λέγω ότι η θρησκεία είναι φτιαγμένη από τους ανθρώπους, αν ήταν από τον Θεό θα έκανε κι ένα τρίτον γένος τους ευνούχους για να τους χρησιμοποιούν σε καθολικούς παπάδες, δικούς μας καλόγηρους, αρχιμανδρίτες κλπ.
Τι άλλο να πω, αφού οι ίδιοι οι παπάδες έχουν γεννηθεί από γυναίκα, για πιο λόγο να απαγορεύεται να την αγγίξουν; Κι όταν αρρωσταίνουν από τις ίδιες αρρώστιες πάνε κι αυτοί, άρα κοινά τα ανθρώπινα.
Άκουσα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή ότι ο Εμμανουήλ-Ιησούς ήταν Έλληνας, μετά την σταύρωση του τον πήρε η μάνα του και φύγανε στην Ινδία όπου και απέθανε σε ηλικία 110 ετών, η δε μάνα του πέθανε όταν αυτός ήταν 45 ετών.
Είναι μια συζήτηση όπου δεν έχει τέλος
Ευχαριστώ
Χαιρετώ σε

Γαβριήλ

Justine's Blog είπε...

Πόσο δίκιο έχεις καλές μου. Χτυπάνε στα τυφλά αδιακρίτως κι όποιον πάρει ο χάρος!